Ebook kleurplaten voor volwassenen – dierensymboliek

Coloring e-book by Marjolein Kruijt - kleurplaten

Eindelijk! Het is gelukt voor de feestdagen een leuk nieuw product te maken en toe te voegen aan m’n webshop. E-book Kleurplaten van krachtdieren en eenhoorns. Het was een hele klus, elke afbeelding kostte me een volle dag om te maken. Wist je dat spiritueel getinte kleurplaten heel helend kunnen werken als je als volwassene in rust ze kleurt? Je verbindt je automatisch met de thema’s omdat je je gevoel volgt in kleurkeuze. In de roerige tijd is je hartverbinding zo belangrijk om in balans te blijven. Dat trok me over de streep om ze te maken. Maar ook als je ‘gewoon’ wilt kleuren is het erg leuk om te doen. Ik leg hieronder meer uit over de thema’s.

Te downloaden na betaling als PDF van zes schilderijen
Format: digitale *PDF. Hiervoor heb je een PDF-lees programma nodig en een printer om de kleurplaten af te drukken. TIPS hierover staan in het boekje vermeld.
• Pagina’s: 9 bladzijdes, waarvan 6 kleurplaten op A4 formaat, kaft en twee pagina’s tekst (engels) met tips over hoe te gebruiken.
• Grootte:  8,3 MB
• Prijs:  € 5,95 inlcusief btw

JA! deze wil ik hebben

Betekenis van de afbeeldingen:
1) Eenhoorn: Luister naar je hart, stem je af op je magnifiek hogere zelf
2) Eenhoorn steigerend: Kies het (ziele)pad dat het beste bij jou past. Leef je ‘beste zelf’ via het gouden pad.
3) Panda: Blijf in balans en in je echte Zijn. Onvoorwaardelijke liefde.
4) Olifant: Open jezelf voor pure overvloed en maak plezier!
5) Paarden: Zorg voor anderen en laat ze vrij. Durf hulp te ontvangen, verbind je met jouw kracht.
6) Vlinder: Bereid je voor op je transformatie en wijsheid en ontvang Alles wat je hart wenst.

Bekijk ook eens andere gratis downloads.

Meer inspiratie verhalen op de website: Ik ben begonnen de site te verrijken met achtergrond verhalen en inspiratie. Vooral bij m’n spirituelere schilderijen leek me dat leuk met je te delen. De eerste 4 krachtdieren deel ik hier. Scroll omlaag bij de ‘product’ omschrijving om de tekst te lezen. KLIK HIER