Spirituele dieren kunst & symboliek

Marjolein verbeeldt het spirituele licht dat de wereld nu binnen komt met het dier in de hoofdrol. Er zijn krachtsymbolen in verwerkt waaronder de ‘metatron cube’ en spiralen en engelen orbs. Zo maakt zij visueel wat er energetisch gebeurt in de actuele groei van het menselijke bewustzijn naar 5D. 
In haar orakelkaarten zijn tevens gechannelde symbolen verwerkt.

[2024] Hieronder zie je twee series: Illumined & I AM en zijn beiden in wording.

Bekijk ook: dieren schilderijen (orakel) |  eenhoorn schilderijen (orakel)
• Een aantal originele schilderijen te koop
• Ook mogelijk: Opdracht spiritueel schilderij van jouw paard

'Dassen - Badgers' - spiritueel schilderij (te koop)

         Bekijk ook de orakelkaarten schilderijen

I AM – serie 

in uitvoering, er komen geregeld schilderijen bij.

De ronde serie I AM schilderijen zijn affirmaties van spirituele thema’s. Er is bewust gekozen voor echt 23K bladgoud en bladzilver om de energetische kracht te versterken. Deze serie is in de ‘groei’ en zal uiteindelijk uit een groot aantal bestaan [2022-2024]

Illumined – serie  120×80 cm

in uitvoering. Klik voor vergrotingen. Inspiratie is hieronder te lezen. [2019-2029]

•Illumined IV-  ‘The Great Awakening’, het ontwaken van de mensheid naar de nieuwe gouden tijd. Hier zie je de tree of life anno 2023 is geschilderd. Gehele tekst is te lezen in het blog.
•Illumined II
– 
‘White wolves of Yellowstone’, waarin de portal en ascensie van de dieren (w.o.de bizons in de milky way boog) is geschilderd.
•Illumined I–  ‘
Birds portal of light and love’. Elke vogel symboliseert een specifiek aspect in de mens.  Je ziet tevens rozenkwarts en andere edelstenen uitgebeeld. Dit werkstuk straalt de Liefde uit die je hart energetisch omarmt om bewuster te worden om zorgzaam en respectvol met dieren om te gaan. Dieren geven ons zoveel meer dan we ons beseffen!
•Illumined III‘Earth Healing’. De eenhoorns houden Gaia, aarde, in het gouden licht om de frequentie te verhogen naar 5D en hoger. De ster erboven is Lyra. 

 

Dierensymboliek & projecten 

Opdrachten

De twee portretten hieronder zijn zielen opdrachten van overleden paarden. Als pegasussen. Interesse in zo’n opdracht? Neem dan gerust contact op.

Spirituele schilderijen in opdracht, paard met vleugels, pegasus, eenhoorn
Shop originele schilderijen Bekijk dieren orakel illustraties Bekijk eenhoorn illustraties