Betaalmethoden

U kunt kiezen uit de volgende snelle betaalmethoden.
Prettig om te weten: voor alle methodes geldt dat u afrekent in uw eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

IDEAL
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. De Ideal betaling in de Marjolein Kruijt webshop wordt verzorgd door Buckaroo.

OVERBOEKING PER BANK
U kunt ook vertrouwd via uw eigen bank betalen. Kies tijdens de bestelprocedure voor ‘bankoverboeking’ en vul uw naam, postadres en email adres in. In het vervolgscherm ziet u de bankgegevens van Marjolein Kruijt en uw bestelnummer. Ook staan deze in de email die u direct toegestuurd krijgt. U doet dus een ‘eigen’ vertrouwde bankoverboeking. Vergeet daarbij niet uw ordernummer te vermelden. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling direct verwerkt.

BANCONTACT / MISTER CASH
Vertrouwd en snel online betalingsysteem voor Belgische klanten.

PAYPAL
Met Paypal kunt u snel en, veilig online betalen. PayPal maakt het mogelijk te betalen met uw e-mail adres en wachtwoord van uw Paypal account in uw eigen betaalomgeving (heel veilig!). Ter gemoetkoming in de toeslag die Paypal doorfactureert rekenen wij +3% toeslag. De werkelijke toeslag die wij betalen is veel hoger.

CREDITCARD
Betaal je liever met een creditcard? Ook dat kan in de Marjolein Kruijt webshop en verloopt uiteraard geheel veilig. Kies bij het afrekenen éérst de optie Paypal, en kies in het vervolgscherm voor creditcard-betaling.