22 en 23 juni – OPEN ATELIER van 11:00-17:00.

OPEN ATELIER 22-23 juni 2024- Marjolein Kruijt
⭐22 en 23 juni heb ik OPEN ATELIER van 11:00-17:00. Wees welkom en zet het snel in je agenda! Kom mijn kunst in het echt bekijken, kaarten, artprints, boeken, orakelkaarten, kalenders, originele schetsen, schilderijen en tekeningen (te koop). Meer dan 80 schilderijen aanwezig. Ik verheug me erop je te ontvangen en ontmoeten. — Als er animo voor is, hou ik wellicht een live-demo—
 
❤️Onder de bezoekers verloot ik na afloop een gesigneerde artprint!
• Adres: Meester Pennewipstraat 3, Amersfoort
• Tel. 033-4330350
• Parkeren: Gratis voor de deur en om te hoek
• OV: bushalte op de hoek, halte Boomrijk
 
Bekijk ook Landelijk Atelierweekend voor meer deelnemers (link), als je een kunstroute wilt rijden in het weekend.
 

Leuk als je laat weten dat je komt! Contact
Bel/mail gerust bij vragen. (altijd binnen 24uur antwoord)

Landelijk Atelierweekend open atelier Marjolein Kruijt