EBOOK Kleurplaten ~ kleurboek

5,95

Format: digitale *PDF. Hiervoor heb je een PDF-lees programma nodig en een printer om de kleurplaten af te drukken. TIPS hierover staan in het boekje vermeld.
Pagina’s: 9 bladzijdes, waarvan 6 kleurplaten op A4 formaat, kaft en twee pagina’s tekst (engels) met tips over hoe te gebruiken.
Grootte:  8,3 MB
Symboliek: van de afbeeldingen is hieronder te lezen

Note over digitale producten: deze PDF is persoonsgebonden en dient niet elders gedeeld te worden of vermenigvuldigd. Voor gebruik van derden, scholen, ed. dient schriftelijk toestemming te zijn gegeven. Daarvoor worden ook kosten in rekening gebracht. Lees meer hierover in de PDF.
Hieronder lees je hoe het downloaden werkt en waar de link voor jou verschijnt.

Beschrijving

Betaal bij voorkeur direct via IDEAL.  Dan komt jouw downloadlink direct beschikbaar: in beeld én via email. Betalingen via bankoverschrijving geeft vertraging. De link ontvang je pas daarna zodra het geld ontvangen is en de bestelling onzer zijde handmatig wordt afgerond. De DOWNLOAD LINK ontvang je ook via email samen met de factuur. Klik op de link en sla de pdf op je PC/mac op. Je ontvangt het ebook zelf dus NIET via email, wél de link daartoe.  Deze pdf is persoonsgebonden en is 7 dagen te downloaden. Daarna vervalt jouw link.

Symbolische betekenis van de afbeeldingen:
1) Eenhoorn: Luister naar je hart, stem je af op je magnifiek hogere zelf.
2) Eenhoorn steigerend: Kies het (ziele)pad dat het beste bij jou past. Leef je ‘beste zelf’ via het gouden pad.
3) Panda: Blijf in balans en in je echte Zijn. Onvoorwaardelijke liefde.
4) Olifant: Open jezelf voor pure overvloed en maak plezier!
5) Paarden: Zorg voor anderen en laat ze vrij. Durf hulp te ontvangen, verbind je met jouw kracht.
6) Vlinder: Bereid je voor op je transformatie en wijsheid en ontvang Alles wat je hart wenst.

Wist je dat spiritueel getinte kleurplaten heel helend kunnen werken als je als volwassene in rust ze kleurt? Je verbindt je automatisch met de thema’s omdat je je gevoel volgt in kleurkeuze. In de roerige tijd is je hartverbinding zo belangrijk om in balans te blijven. Dat trok me over de streep om ze te maken. Maar ook als je ‘gewoon’ wilt kleuren is het erg leuk om te doen.

 

0

Je winkelwagen