Stijlen huisdier portretten

Marjolein is vooral bekend om haar realistische huisdier portretten in opdracht. Daarnaast schildert zij ook symbolisch of spiritueler. Als je een portret wilt bestellen van je huisdier, kun je naast de materiaalkeuze ook je voorkeur geven aan een stijl. Bekijk hier meer voorbeelden van spirituele dieren. Dit kan dus ook van jouw huisdier!

Welke stijl je ook kiest, Marjolein ontwerpt voorafgaand het uitvoeren altijd eerst het portret. Deze schets ontvang je via e-mail, zodat je weet wat je kunt verwachten.

ENKELE GENRE & STIJL VOORBEELDEN:

Symbolisch of Realistisch:

De drie honden hieronder en het veulen zijn een voorbeeld van een ‘spiritueel portret’. Deze portretstijl kan besteld worden in olieverf of pastel – of-  zoals deze twee digitaal geprint portret. De poes ernaast is een realistisch portret in olieverf, maar andere technieken zijn ook mogelijk. Zie daarvoor het volledige portfolio huisdieren

Spirituele huisdier en honden portretten in opdracht - Marjolein Kruijt

Een zielenportret van je huisdier is ook mogelijk. Deze ontstaan vanuit meditatie en daarna digitaal ontworpen of naar wens geschilderd. Dit zijn heel troostende portretten in memoriam of mooi als fantasy schilderij.

'Apolo', digitaal portret in opdracht (verkocht)
'Poezul'- rescue kat, olieverf portret 24x18cm (verkocht/opdracht)