Verzenden en retourneren

VERZENDEN:
-De M.Kruijt webshop bezorgt wereldwijd. Uw bestelling wordt, zodra uw betaling ontvangen is, direct verwerkt. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen aan de vervoerder over te dragen. Als een product niet voorradig is, hoort u het zo snel mogelijk.
-De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat en worden automatisch berekend in de winkelwagen wanneer u uw locatie invoert dan wel bij het invoeren van het verzendadres. De prijzen zijn gebaseerd op de Nederlandse PostNL tarieven.
-Verzending van bestellingen boven de 500 euro zijn gratis. Wereldwijd.
Note: ondanks dat wij veel zorg besteden aan het up-to-date houden van de juiste verzendkosten in de webshop, kan het bij uitzondering voorkomen dat de berekening afwijkt van de werkelijke verzendkosten door verhoging van de PostNL-tarieven of foutieve formule bij het tegelijk bestellen van meerdere producten in variabele diktes en groottes. Indien deze kosten meer dan 5 euro afwijken zult u worden genotificeerd en ontvangt u het teveel betaalde terug, of onverhoopt indien nodig bij te betalen. Bij twijfel neem even contact op via info@marjoleinkruijt.nl of tel. 033-4330350 voordat u een bestelling plaatst.
-Wilt u verzenden naar landen die de webshop niet ondersteund? Mail ons, en ontvang een vrijblijvende verzendkosten offerte!

ANNULEREN:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze al aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren en ongeopend te laten meenemen door de bezorger. Indien M.Kruijt webshop reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

RETOURNEREN:
Bedenkperiode
Wettelijk gezien heeft u een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van reden een  product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn PDF-downloads, tijdschriften en voor de klant specifieke (op naam) gesigneerde producten of schilderijen/illustraties die in opdracht zijn gemaakt. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde staat geretourneerd worden.

Hoe kan ik retourneren?
Als u een (deel van) uw bestelling wenst te retourneren of ruilen dan kunt u dat binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Na deze periode is de koopovereenkomst een feit. Er worden hierop geen uitzonderingen gemaakt.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen EERST schriftelijk aan M.Kruijt kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via de contact pagina, e-mail of post. Vermeld uw volledige naam en adres, zoals u heeft aangegeven bij de oorspronkelijke bestelling. Let op gebruik van gehuwde of meisjesachternaam.
De portokosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.  Indien de retourzending onvoldoende of ongefrankeerd is, zal dat bedrag in mindering worden gebracht op de retourbetaling.
Een retourzending nemen wij alleen in behandeling als het artikel in originele staat is teruggestuurd. Dat wil zeggen, in nette staat, compleet, ongebruikt, ongelezen (te zien aan het rugblad/ringband en stijfheid van bladzijdes. Doorbladeren mag uiteraard wel), zonder vlekken of beschadigingen. Gebruik hierbij de oorspronkelijke verpakking, indien deze nog in goede staat is. Dit geldt ook voor de verpakking van originele schilderijen en gebruik het oorspronkelijke beschermingsmateriaal.
Retour zendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat M.Kruijt niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Zorg daarom voor een bewijs van verzending of traceercode van het door u verzonden pakketje. Bewaar deze goed!
Vergeet uw naam, adres en overige contactgegevens niet te vermelden op het retourpakket!
Bij een retourzending zonder ruiling, zal de aankoopsom van het door u geretourneerde (deel van de) bestelling zal aan u worden teruggestort, exclusief de berekende verzendkosten.
Voor het terugbetalen hebben wij uw iban/bic bankrekeningnummer nodig. Indien deze niet vermeld staat op de factuur, zien wij deze graag hierbij vermeld. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan M.Kruijt heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Een artikel ruilen kan uiteraard ook. Het ruilartikel zullen wij na retour ontvangst toesturen, nadat de nieuwe portokosten door u zijn voldaan.
PDF-downloads, magazines en op naam gesigneerde producten kunnen NIET geretourneerd worden en vallen derhalve dus niet onder deze regeling.

Foutief product of schade
Alle goederen worden zeer zorgvuldig ingepakt. Indien er ondanks onze zorg in het pakket een verkeerd of beschadigd product ontvangt, verzoeken wij u binnen 24 uur na levering schriftelijk of telefonisch contact met ons op te nemen.
Alle goederen worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Eventueel ontstane transportschade of verlies tijdens transport valt dan ook buiten onze verantwoordelijkheid Tevens zijn wij op geen enkele wijze aansprakelijk voor vertraging van de bezorging.

RETOURADRES
M.Kruijt webshop
p/a Meester Pennewipstraat 3
3813 MZ Amersfoort, Nederland