The Magic of Unicorns Oracle Cards – 44-Card Deck and Guidebook

17,50

NIEUW! Dit engelstalige deck met 44 prachtig geïllustreerde eenhoorn kaarten door Marjolein Kruijt zal je inspireren op je spirituele zoektocht. Verdiep je verbinding met eenhoorns: leer hoe je je hart kunt openen, overvloed te ontvangen, in je Lichtkracht te staan in vol vertrouwen en je grootste potentieel kunt manifesteren. Het boekje met 160 blz. heeft aanvullende meditaties, visualisaties en toelichting over het thema dat je hebt gekozen. SCROLL omlaag om de uitgebreide product beschrijving  te lezen
Publicatie: 13 Juli 2021   – Bekijk de VIDEO hieronder

Indien gewenst kan Marjolein het boekje* signeren. Geef dit aan bij je bestelling.

+ GRATIS sticker (7,5×10,5 cm): alleen via deze website & zolang de voorraad strekt.

Beschrijving

VIDEO Magic of the Unicorns oracle deck

Formaat doos: 10 x 14 x 3,8 cm | 340g
44 kaarten & begeleidend boekje: 160 blz
Publicatie: 13 Juli 2021
Uitgever: Hay House UK Ltd, London UK
Taal: engels
ISBN101788174518 – ISBN139781788174510

NIEUW! Ontdek hoe je contact kunt maken met je eenhoorngidsen, vooruitgang kunt boeken op je ascensiepad en meer liefde, licht, genezing en geluk kunt aantrekken met deze magische kaarten. Deze zijn geïllustreerd door Marjolein Kruijt.

Eenhoorns zijn wezens die naar de aarde terugkeren om ons te helpen op ons pad naar ascensie. Ze brengen hoopvolle boodschappen en herinneren ons eraan om positief te blijven terwijl we ons voorbereiden op een gouden toekomst. Dit verbluffende orakeldeck zal je helpen om je persoonlijke eenhoorngids te ontmoeten, een spiritueel pad te bewandelen en te werken met de energieën van het universum tijdens je ascensiereis.

Het werken met deze 44 prachtig geïllustreerde kaarten zal je geest inspireren en wakker schudden op je spirituele zoektocht. Je zult ontdekken hoe je je hart kunt openen, klaar bent om overvloed en zegeningen te ontvangen, in je kracht kunt staan, zielsgenezing kunt ontvangen, je vertrouwen kunt versterken, je dromen kunt manifesteren, de weg voor anderen kunt verlichten en je goddelijke potentieel kunt bereiken.

Laat de eenhoorns je stap voor stap leiden op je reis naar verlichting.

Het bijbehorende boekje* vertelt unieke informatie over elke kaart: directe begeleiding die de eenhoorns en jouw gidsen je via deze weg willen geven. In zeker zin werken deze kaarten dus als ‘spiegel’ voor zelfontplooiing.

*In het boekje staan tevens diverse methodes om deze kaarten te leggen. Maar je kunt ook eenvoudig je vraag in gedachten houden en op gevoel een willekeurige kaart te trekken. Deze boodschap kun je lezen en op eigen wijze interpreteren en evt. toepassen in jouw leven.
Wil je nog meer uit deze boodschappen halen? Draag de kaart(en) bij je of zet ze met intentie neer op een prominente plek omringd met edelstenen, bloemen of andere persoonlijke rituelen.

Orakels worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord te krijgen op grote en kleine levensvragen. Andere voorbeelden zijn de runenstenen door de Germanen en het gebruik van de I Tjing in Azië die al duizenden jaren gebruikt worden om antwoorden en inzicht te geven op levensvragen.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 20 × 15 × 5 cm
0

Je winkelwagen