Nederlandse vertaling Archangel Animals Oracle cards

0,00

Vertaling van het boekje en de kaarten van het “Archangel Animal Oracle deck”. Tevens drie methodes om kaarten spreads te maken.
Format: digitale *PDF. Hiervoor heb je een PDF-lees programma nodig en een printer om het af te drukken.
Pagina’s: 29 bladzijdes  Grootte:  429 Kb
• Donaties welkom voor de gedane moeite! (klik)•

NOTE: deze vertaling is gedaan door Marjolein Kruijt©’21/’22 Het mag niet zonder nadrukkelijke toestemming van Kruijt worden gekopiëerd en gereproduceerd of gepubliceerd.  Deze vertaling staat los van de uitgever HayHouse, en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Typ- en vertaalfouten voorbehouden. Neem contact op met Kruijt voor meer informatie of vragen hierover.

KOOP het orakelkaarten set met 44 kaarten hier

Beschrijving

NOTE: Je ontvangt de download link(en) automatisch in je inbox of klik in de link na het afronden van je (Gratis) bestelling. Hou er rekening mee dat je binnen 7 dagen na ontvangst van de link je PDF moet downloaden. Daarna vervalt je persoonlijke link.
TIP: Gebruik een PDF reader om het bestand te openen. Hiervoor zijn online gratis programma’s voor te downloaden indien je deze nog niet hebt. Veel leesplezier toegewenst!
TIP: Hou je pdf’s privé, niet delen via social media of met anderen.

Note over digitale producten: de jpg’s/PDF’s zijn persoonsgebonden en mogen niet via andere routes na aanschaf worden gedeeld. Voorkom ook dat digitale artikelen niet gaan ‘zwerven’, ten koste van de kunstenaars opbrengst. Download zijn dus voor jou privé, tenzij anders aangegeven. Op de (oorspronkelijke tekst) is ook copyright van toepassing ©Diana Cooper.

 

0

Je winkelwagen