Herfst schilderijen

'Bosmuis', 20x20 cm, olieverf schilderij (verkocht)

De meest inspirerende seizoenen zijn voor mij de herfst en de lente. De overgangen qua kleurenpracht, nieuwe ontdekkingen in de natuur zoals paddenstoelen, bloemen en andere geuren geven mij energie! Zo verwachtingsvol als de lente ervaar ik ook de herfst zo. Een afronding van een vruchtbaar creatieve zomer -of expositie opstart na een uitvoerende broed-winter. In de herfst raak ik geïnspireerd voor nieuwe projecten, die ik het volgende jaar de wereld in wil blazen. Veel schetsen en werkstukken opzetten hoort daarbij. Daarna laat ik ze een tijd los, en broed ik als het ware verder. Zodra er in de lucht ‘winterrust’ hangt, kan ik het beste vurig werken: en knal ik hele series op doek. In de hoop deze in de lente voltooid naar buiten te brengen!
Hieronder is een serie herfst-schilderijen te zien. Elk met een eigen, uniek verhaal of belevenis.

Een aantal is nog te koop, de meeste zijn al verkocht. Klik hier voor de beschikbare herfst schilderijen.