Workshop dieren tekenen en schilderen

LEUK dat je er bent en interesse hebt in de workshop dieren portretteren! Hier vind je de informatie over deze leerzame dag.

WAT GA JE LEREN?
Je gaat aan de slag met pastel of olieverf. Je leert de belangrijkste technische kneepjes en krijgt antwoord op al jouw vragen op jouw niveau. Marjolein helpt je om nog enthousiaster en zelfverzekerder dieren te schilderen, zodat je ook thuis lekker verder aan de slag kunt gaan.
Ook zal zij de  ‘valkuilen’ van fotografie behandelen, zodat je weet waarop je moet letten. Naast het zelf tekenen of schilderen, geeft Marjolein een live demonstratie.  Een erg inspirerend element van deze dag.

Marjolein is gediplomeerd kunstdocent en weet iedereen te enthousiasmeren en thuis te voelen. Ze heeft oa.twee boeken geschreven over dieren tekenen en schilderen. Tevens schreef zij 13 jaar voor Atelier kunstmagazine en exposeert wereldwijd. Meer informatie over haar lees je in de biografie.

TARIEF:
€170, inclusief lekkere lunch, drinken en 21% btw.  Je ontvangt tevens een kadootje!

 

Het zijn geweldige inspirerend dagen! Gegarandeerd dat je thuis verder ermee aan de slag gaat.

WANNEER? Geen data bekend
Er is plek voor 6-7 personen per dag.
Tijd: 10.30-16.00 incl. lunch en drinken en een kadootje.

ELK NIVEAU IS WELKOM!
Marjolein hoort graag bij opgave wat jouw niveau is (beginner,amateur,gevorderd amateur, prof) zodat ze daar rekening mee houdt in de voorbereidingen. Elk niveau is welkom. Marjolein begeleidt persoonlijk, en dus rekening houden met jouw niveau. Je zult veel trucs en tips krijgen!

LOCATIE:de groepslessen zijn in Amersfoort (NL)
Tijd: 10.30-16.00

DOE JE MEE? klik op contact voor meer informatie of meld je aan voor de mailinglist.

Geef bij opgave je:
1) naam, adres, telefoonnummer op.
2) welke techniek wil je doen? KIES: pastel of olieverf?
3) heb je ervaring met katten portretteren of niet?
4) je werkt met eigen meegenomen materialen. Heb je deze? (je ontvangt een pdf met kleurtips)
LET OP: Check je email adres 2x s.v.p. Je ontvangt binnen 48u reactie van Marjolein. Zo niet, neem even opnieuw contact op, dan is er wellicht een typfout in je mailadres of check je spambox.

>> NB: Er wordt gewerkt met zelf meegenomen materialen, zodat deze nog meer eigen worden. Je ontvangt ruim voor de workshop een PDF met daar in advies en tips over technieken w.o. welke basiskleuren en ondergronden het meest geschikt zijn om mee te nemen.  Je betaling is bevestiging van deelname.

 

workshops masterclasses en tekenlessen in dieren tekenen en schilderen met Marjolein Kruijt

ANNULERING DEELNAME
1) Mocht je ‘gewone’ verkoudheidsklachten, keelpijn, koorts of Corona-achtige klachten ontwikkelen vlak voor deelname, is annulering verplicht en dan mag je op een andere datum alsnog de workshop inhalen. Neem onder géén beding risico met de gezondheid en die van anderen. Deelname aan de workshop kan ontzegd worden als je op de dag gezondheidsklachten vertoont.
2) Wegens de strengere hygiëne regels van de te huren locatie, voorzorgsmaatregelen naar richtlijnen RIVM om een veilige workshop te bieden, is er geen volledige restitutie mogelijk mocht je afzeggen om andere niet ernstige redenen. Je plek kan dan nl. niet meer aan een ander worden gegeven. Neem contact op als je hierover nog vragen hebt of meer uitleg.

LET OP: in verband met de onzekerheid over het verloop van Covid-19 (2020) kunnen er aanpassingen zijn in het programma naar RIVM richtlijnen, mochten deze voor die datum wijzigen. Denk aan de hoeveelheid toegestane mensen, hygiëne in toiletruimtes, afstand houden, ed.  De groep kan worden gesplitst in tweeën of datum verschoven. Hierover kunnen geen rechten worden ontleend.