Workshop Dieren tekenen en schilderen – 25-26 NOVEMBER


Loading

Workshop Dieren tekenen en schilderen – 25-26 NOVEMBER

zondag 24 november 2018 : Masterclass Dieren tekenen en schilderen (6-10 prs) €150 incl btw/lunch
maandag 25 november 2018 : Workshop Dieren tekenen en schilderen (6-10 prs) €130 incl. btw/lunch
Locatie: Avu Kunstkader Amersfoort, NL. KLIK HIER voor meer informatie!

Aangezien Marjolein veel ervaring heeft in allerlei technieken en de combinaties ervan is dit geen probleem bij de begeleiding. De vragen van de meeste cursisten komen vaak op hetzelfde neer -inzichtelijk-, ongeacht techniek. Doe gerust mee in olieverf/pastel/acryl/potlood/aquarel/etc. In Marjoleins twee boeken gaat ze ook op elke techniek in, maar deze teksten zijn uit 2008/2013 dus vernieuwde kennis is ‘live’ bij te spijkeren.
Tijdens de workshop geeft Marjolein ook een LIVE demonstratie!
Dit zijn echte ‘stoom-dagen”, dus hou rekening met véél nieuwe leerstof en Marjolein houdt ervan iedereen uit z’n comfortzone te trekken. Alleen door je grenzen op te zoeken van je kunnen, leer je het meeste. We werken vanaf levende of opgezette dieren om alle ‘valkuilen’ van fotografie gebruik toe te lichten. De dag is in 3 delen verdeeld, waarin we beter leren kijken, grijswaarden ontdekken, ruimtelijk snel leren vastleggen, technische en materialen kennis, live demonstraties en werken naar waarneming. Indien gewenst mag je in de middag vanaf foto werken, en krijg je van Marjolein een ‘valkuilen-lijstje’ die je helpt fotografie te overtreffen. Elke workshop is uniek en na behandeling van de basis, stemt Marjoleni de dagen af op de vragen van de cursisten. Hierdoor leer je altijd wat je wilt en meer!

Onderwerp: “Dieren”, w.o. huisdieren, vogels, wildlife. Brede uitleg van materialen/hantering/ruimtelijk inzicht/grijswaarden waarnemen/compositie/achtergronden/inspiratie/ demonstraties Marjolein naar keuze van de cursisten/studie oefeningen/bespreking meegenomen schilderwerk. (equivalent Boek 1 en 2)

Doe je mee?  KLIK HIER voor meer informatie!

0

Your Cart