Pride of Place – Carl Brenders (kunst)

75,00

Auteur: Carl Brenders, voorwoord Robert Bateman
Taal: Engels
Uitgever: Langford Press

192 blz.  | 33×30 cm Hardcover

Prachtig groot zwaar kunstboek met grote afbeeldingen voor de dieren- en kunstliefhebber van de legendarische Belgische natuurschilder, Carl Brenders.
‘Er is gezegd dat kunst begint waar de natuur eindigt. In het geval van Carl Brenders gaan kunst en natuur naadloos op elkaar in. ‘Dit zijn de woorden van Robert Bateman die het werk van Carl beschrijft in het voorwoord van Pride of Place.’ Carl beschrijft de inspiratie voor veel van de schilderijen en zijn filosofie over natuurkunst. Het geeft ook een zeldzaam inzicht in het werk van Carl door enkele van zijn voorlopige schetsen te tonen.

Zeldzaam exemplaar

Uitverkocht

Beschrijving

Prachtig kunstboek voor de dieren- en kunstliefhebber. Dit is een boek ter ere van het opmerkelijke talent van de legendarische Belgische natuurschilder, Carl Brenders.
‘Er is gezegd dat kunst begint waar de natuur eindigt. In het geval van Carl Brenders gaan kunst en natuur naadloos op elkaar in. ‘Dit zijn de woorden van Robert Bateman die het werk van Carl beschrijft in het voorwoord van Pride of Place.

Dit boek is overal in kleur geïllustreerd en is een must voor elke liefhebber van natuurkunst. Carl beschrijft de inspiratie voor veel van de schilderijen en zijn filosofie over natuurkunst. Het geeft ook een zeldzaam inzicht in het werk van Carl door enkele van zijn voorlopige schetsen te tonen.

Alle onderwerpen zijn groot afgebeeld en stelt de lezer in staat om de details van elk schilderij te waarderen.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 33 × 30 cm
0

Your Cart