A Life in Detail – Terance James Bond (kunst)

38,00

Auteur: Terance James Bond
Taal: Engels
Uitgever: Langford Press

180 blz.  | 33×30 cm Hardcover

Prachtig groot zwaar kunstboek voor de vogel- en kunstliefhebber. Qua stijl sluit Terance behoorlijk aan bij de realistische traditie van Carl Brenders. Met oog voor zeer veel detail. Het boek telt veel grote afbeeldingen, een genot om door te kijken als coffee-table boek. In een enkele stap-voor-stap artikel laat hij duidelijk zien hoe zijn schilderijen ontstaan. Het gaat om de laatste exemplaren.  Dit grootformaat boek stelt de lezer in staat om de details van elk schilderij te waarderen.

1 op voorraad

Beschrijving

Prachtig kunstboek voor de vogel- en kunstliefhebber. Qua stijl sluit Terance behoorlijk aan bij de realistische traditie van Carl Brenders. Met oog voor zeer veel detail. Dit grote zware boek telt 180 bladzijdes met veel informatie hoe hij te werk gaat. In een stap-voor-stap artikel laat hij duidelijk zien hoe zijn schilderijen ontstaan. Het boek telt veel grote afbeeldingen, een genot om door te kijken. Het gaat om de laatste exemplaren.

“A Life in Detail onthult niet alleen deze werkmethoden van t”Terance en zijn technische benadering van schilderen, maar verklaart ook waarom hij zo bezig is met de details van vogels en hun omgeving. Alle onderwerpen zijn levensgroot geverfd, en dit grootformaat boek stelt de lezer in staat om de details van elk schilderij te waarderen.”

 

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 33 × 30 cm
0

Your Cart