Spelen met licht in acryl – John Hammond

15,00

Auteur: John Hammond
Taal: Nederlands
128 blz.  | 29×22 cm Hardcover

In deze kleurrijke uitgave put de befaamde Engelse kunstschilder John Hammond uit zijn jarenlange ervaring op het gebied van het schilderen met acrylverf. Het boek is onderverdeeld in: 1) Praktische punten over basistechnieken en materialen 2) Licht interpreteren m.b.t. toon, veranderend licht en schaduwen 3)Onderwerpen en inspiratie over het onderwerpen kiezen, compositie, op locatie diverse onderwerpen van landschap tot stadsgezichten, strand, boten, figuren en mediterraans licht. 4) Ideeën uitwerken: werken naar schetsen en foto’s, in het atelier schilderen. ’04 Cantecleer.

Lees meer hieronder:

Uitverkocht

Beschrijving

NOTE: Boek is uit 2014. Splinternieuw. Evengoed is het papier langs de randen zeer licht vergeeld. Vandaar de zeer zachte prijs. (adviesprijs Bol.com is €49)

In deze kleurrijke uitgave put de befaamde Engelse kunstschilder John Hammond uit zijn jarenlange ervaring op het gebied van het schilderen met acrylverf. Het boek is onderverdeeld in: 1) Praktische punten over basistechnieken en materialen 2) Licht interpreteren m.b.t. toon, veranderend licht en schaduwen 3)Onderwerpen en inspiratie over het onderwerpen kiezen, compositie, op locatie diverse onderwerpen van landschap tot stadsgezichten, strand, boten, figuren en mediterraans licht. 4) Ideeën uitwerken: werken naar schetsen en foto’s, in het atelier schilderen. ’04 Cantecleer

 

Extra informatie

Gewicht 0.880 kg
Afmetingen 30 × 25 × 1.7 cm
0

Your Cart