Wat is jouw creatieve vraag? Nieuw: Q&A -rubriek


Loading

Wat is jouw creatieve vraag? Nieuw: Q&A -rubriek

Heb je een creatieve vraag over het schilderen, tekenen, over creatieve blokkades waar je tegen aan loopt, vragen over materiaalgebruik, je teken- of schilderwerk of inhoudelijk over mijn boeken ? Of heb je een inzichtelijke vraag of wil je mijn mening over iets? Bij wijze van ‘try-out’ heb ik dit item toegevoegd aan mijn nieuwsbrief. Stuur jouw vraag gerust via email. Het lijkt me leuk op deze manier een vernieuwde, meer persoonlijke interactie te creëren met volgers.

Mocht dit storm lopen met originele vragen zal ik deze “Questions &Answsers” gaan toevoegen op deze site. In de volgende nieuwsbrief zal ik sowieso de drie leukste beantwoorden. Vergeet je dus niet aan te melden, anders loop je het mogelijke antwoord mis.

Reply met max. 2 vragen p/p op deze email met titel: Q&A en stel je vraag via contact en wellicht kies ik jouw vraag uit voor de volgende nieuwsbrief.
NB. stel ook vragen waar evt. anderen wat aan kunnen hebben.