Stel jouw creatieve vraag aan Marjolein! Nieuw: Q&A -rubriek


Loading

Stel jouw creatieve vraag aan Marjolein! Nieuw: Q&A -rubriek

Heb je een creatieve vraag over het schilderen, tekenen, over materiaalgebruik, blokkades waar je tegen aan loopt of inhoudelijk over mijn boeken ? Heb je een inzichtelijke vraag of wil je mijn mening over iets? Stuur jouw vraag gerust via email. Elke maand kies ik 2 vragen uit die ik beantwoord aan mijn nieuwsbrief. Het lijkt me leuk op deze manier een vernieuwde, meer persoonlijke interactie te creëren met volgers. Je naam kort ik in, dus je persoonlijke informatie blijft privé. Vergeet je dus niet aan te melden voor m’n nieuwsbrief.! Anders loop je het mogelijke antwoord mis. Wees gerust, deze stuur ik maar 1x per maand, gevuld met het nieuwste werk wat nog niet elders is getoond + je bent als eerste op de hoogte van bijzondere events, workshops, exposities en soms kortingsacties. JA! Ik meld me aan.

Email mij met max. 2 vragen p/p op deze email met titel: Q&A en stel je vraag via contact en wellicht kies ik jouw vraag uit.
NB. stel ook vragen waar evt. anderen wat aan kunnen hebben.