Visionary art ~ Eenhoorns en andere dieren


Loading

Visionary art ~ Eenhoorns en andere dieren

In 2017 en begin 2018 heb ik hard gewerkt aan een grote serie schilderijen voor bekend spiritueel auteur Diana Cooper. Het zijn 46 schilderijen met thema dieren vanuit een spiritueel oogpunt m.b.t. hun en onze prachtige rol hier op aarde. Ze moeten helaas nog even geheim blijven. De publicatie zal begin 2019 zijn, wat het precies omvangt zal ik later delen. Wil je al exclusieve previews zien, meld je dan aan voor m’n nieuwsbrief. Hierin deel ik elke maand iets over het reeds voltooide schilderproject!

Diana Cooper met Marjolein Kruijt op de Angel World Summit 2018, Bristol (HayHouse)

Diana Cooper met Marjolein Kruijt op de Angel World Summit 2018, Bristol (HayHouse)

Momenteel werk ik aan een serie vrije ‘visionary’ schilderijen waar dieren een centrale rol in spelen. Eenhoorns horen daar natuurlijk ook bij. Als je bekend bent met Diana’s (en vele andere) recente ‘energie’ updates, weet je dat we collectief in een geweldige bewustzijnsgroei zitten in zeer kort tijdsbestek. (zo niet, check Diana’s site & social media!) Alles wat ooit vertrouwd leek bibbert op z’n grondvesting. Onze rol t.o.v. de dieren zal ook snel veranderen. Het respect voor alles wat leeft, en het bewustzijn dat we hier allemaal zijn om samen te groeien, zal bergen doen verzetten richting een geweldloos (en dus automatisch dierenconsumptie-vrij) bestaan. Als je om je heen kijkt zie je dat deze shift al flink op gang is.

Ik gebruik mijn rol als kunstenaar graag in dienst van het zichtbaar maken van deze ‘shift’. M’n schilderijen voor Diana zijn daarom ook voor mij heel speciaal en heeft mij  m’n reeds spirituele kijk op het leven in stroomversnelling gebracht. Door verbinding te leggen met kristallen, engelen, gidsen en ‘mythologische’ dieren ontstaat er gigantische ruimte voor heling. Door me af te stemmen op een thema krijg ik intuïtief beelden door die ik direct op papier/doek weergeef en uitwerk. Dieren blijven bij mij altijd centraal staan, dus ik geniet óók volop van m’n huisdierportretten (veelal in opdracht).

Hierboven zie je wat ontwerpen in m’n schetsboek, waaronder een eenhoorn en zeepaard met waterwezens. Ik hoop in de loop van het jaar een grote collectie schilderijen kunnen toe te voegen aan m’n site. Hou het in de gaten! Mocht jou dit type werk aanspreken, hoor ik het graag! Het is altijd geweldig te horen wat m’n schilderijen bij anderen positief teweeg mogen brengen.

Liefs, Marjolein

0

Je winkelwagen