Nieuwe spirituele dieren schilderijen [te koop]


Loading

Nieuwe spirituele dieren schilderijen [te koop]

Vanaf nu zijn een aantal originele schilderijen verkrijgbaar met dierensymboliek, die gepubliceerd zijn in de Archangel Animal orakelkaarten. De Limited edition prints waren al verkrijgbaar, in een gesigneerde oplage van 33 stuks.

Elk schilderij is uniek. Via meditatie ben ik tot het ontwerp gekomen en heb ik me afgestemd op het krachtdier. Dit proces geeft het schilderij een heel andere uitstraling en het zal sterk blijven doorwerken als je dit thuis bij je aan de wand hebt hangen. De mensen die zich aangesproken voelen tot een specifiek schilderij merken dan ook dat het ’thema’ perfect aansluit op wat ze willen leren in zichzelf op hun ascentie pad. “Durven in je Lichtkracht te gaan staan” bijvoorbeeld, of om jezelf te laten ondersteunen door anderen, je hart meer te openen, etc. De dieren en de energie van het schilderij kunnen je daarbij helpen.

Momenteel voeg ik ook de teksten toe die bij de schilderijen horen, mijn uitleg over de verbeelding en kleuren. De symboliek daarvan en Diana Coopers tekst uit het orakel deck.

Komende tijd zullen er meer geüpload worden voor verkoop. Maar niet allemaal! Mail me gerust bij interesse in een schilderij,Contact mocht deze nog niet in de shop staan.

Wil je alle 44 schilderijen uit deze serie zien? Klik dan hier.

0

Je winkelwagen