Portret hond in olieverf stap-voor-stap


Loading

Portret hond in olieverf stap-voor-stap

Animatie portret schilderij hond door Marjolein Kruijt (boek 1)

2 mei 2016 ~ Een portret van een hond (in opdracht) in olieverf. In deze animatie zie je in een aantal stappen hoe een hondenschilderij ontstaat, vanaf de tekening tot het eind. Uiteraard zijn er nog veel meer stappen, met name in de detaillering. In mijn 1e boek (3e druk editie) “Dieren tekenen en schilderen” staat dit portret in een artikel afgebeeld in véél meer fases: ‘hoe schilder je honden ogen en vacht?’. Met mooie close-ups van de ogen in elke tussenfase. In dat artikel beantwoord ik veel vragen hierover en vertel ik over welke materialen ik gebruik, penselen en mijn ‘gedachtegang’ in het denken in grijswaarden en contrast. Het 1e boek is bijna verkocht, ook bij de uitgever….dus bestel je exemplaar hier!

Terug naar blog…

Boek dieren teken en schilderen met Marjolein Kruijt (deel 1)

Boek deel 1

boek inspirerend dieren tekenen en schilderen Marjolein Kruijt

Boek deel 2

Nog meer dieren schildertechnieken zien?
In mijn 2e boek ‘Inspirerend dieren tekenen en schilderen’, ga ik nog verder op de materie in, en leg ik nog meer uit over wat er bij het schilderen van dieren komt kijken. Waar vind je inspiratie, hoe vergroot je je inzicht, hoe schilder je lange-en korte vachten, en veel meer. Bekijk -of bestel- het 2e boek hier.

 

Interesse in een portret van je eigen huisdier?

Lees hier alle mogelijkheden, prijzen en bekijk veel close-ups per techniek.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de mailinglist en ontvang leuke aanbiedingen, expositie nieuws en zie als eerste wat Marjolein Kruijt op de schildersezel heeft staan!

 

0

Your Cart