Mystieke landschappen in aquarel


Loading

Mystieke landschappen in aquarel

Dartmoor, Engeland. Voor mij een bruisende plek vol inspiratie waar ik zo veel mogelijk kom, om de diepe verbinding met de natuur te voelen. Mystieke bossen, steencirkels en watervallen, soms denk ik dat ik afgelopen 20 jaar heel Dartmoor intussen al heb geschilderd. Maar iedere keer als ik daar weer kom, is het weer totaal anders. Ontdek ik nieuwe diepgang. Deze aquarel, die ik een aantal jaar geleden heb gemaakt, vangt voor mij de kenmerkende tijdloosheid die ik ervaar als ik over de moors wandel. Het had evengoed duizenden jaren geleden kunnen zijn! Ik zal zeker nog veel tekeningen en schilderijen van dit prachtgebied gaan maken. Een kleine selectie van Dartmoors ‘mystieke landschappen’ (schilderijen) kun je hier bekijken: https://www.marjoleinkruijt.nl/landschappen
Terug naar blog…

Dartmoor landschap in aquarel - schilderij door Marjolein Kruijt

0

Je winkelwagen