Miniatuur portretten in opdracht


Loading

Miniatuur portretten in opdracht

miniatuur portretten in opdracht Marjolein KruijtEr blijkt veel vraag te zijn naar de kleine acryl schilderijtjes (illustraties) die ik onlangs in mijn webshop heb toegevoegd. Het zijn leuke verzamel werkstukjes, en bovendien niet (te) duur. Op verzoek heb ik een aantal katjes geschilderd, waardoor het idee ontstond deze aan te bieden als ‘portret in opdracht’. Al voor €150 kun je een miniatuur portret van jouw huisdier in opdracht bestellen. Het papierformaat is ca. 11×11 cm, de afbeelding daarop ca. 8 cm hoog. De achtergrond is wit. Als je het eenmaal ingelijst hebt met passe partout heb je evengoed een portret hangen van ca. 20×20 cm. Ook leuk om kado te geven. Dit geldt voor honden, katten, paarden, konijnen, cavia’s, papegaaien of elk ander geliefd huisdier. En wat ook belangrijk is: voor mij ontzettend leuk om te doen!

Hoe kun je bestellen?

Stuur me een email. Vermeld je wens, naam van je dier (man/vrouw/ras/leeftijd/ed) en natuurlijk je adres- en telefoon gegevens. Ik neem dan dezelfde dag contact me je op om alles te bevestigen! En stuur je me foto’s van je huisdier.

De foto hierboven toont een voorbeeld van een van de laatste opdrachtjes.
‘Bregje’, ca. 7×6 cm op 11×11 cm, acryl op papier

Terug naar blog…

0

Je winkelwagen