Lees leuke reacties van portretklanten (testimonials)


Loading

Lees leuke reacties van portretklanten (testimonials)

‘Het is net alsof mijn lieve schat weer thuis is gekomen’ is een van de vele reacties die ik heb mogen ontvangen nadat een portretschilderij van hun overleden huisdier door de klant is opgehaald.  Sommige huisdieren die zichzelf terug zien reageren verbaast en snuffelen het portret af, andere dieren blaffen of mauwen naar het geschilderde dierenportret, zeker als ze hun overleden maatje erin herkennen.  Een van de meest opvallende reacties vond ik een schildering die ik had gemaakt van drie honden. De twee huidige honden stonden beide eerst verbaasd en toen bijna ‘huilend’ te blaffen naar het werkstuk, ze herkenden hun overleden maatjes. Een mooier compliment kun je als schilder niet krijgen.

Wat me ook ontroerde was een telefonisch respons dat ik kreeg: ‘Dank je wel, ik kan nu weer verder gaan. Het is net alsof ons huisdier weer thuis is gekomen en het huis weer compleet is. Nu durf ik weer een nieuw huisdier te nemen.’ Dit onderstreept het mooie aspect van dit vak: naast een mooi kunstwerkstuk aan de wand werkt het ook als rouwverwerking bij het verlies van een huisdier. Lees de reacties hier.

Niet van iedereen heb ik helaas de review genoteerd, maar een aantal daarvan heeft zelf in mijn gastenboek een geschreven  reactie achtergelaten. Erg leuk om terug te lezen. Dank daarvoor! Lees de reacties hier.  (Ik hoop in de toekomst wat vaker foto’s erbij te kunnen zetten. Dit vastleggen schiet er vaak bij in.)

Wil jij ook een leuke review achterlaten of een mooie anekdote met me delen van een schilderij van mij? Mail ze gerust door! Ik verloot een aantal keer per jaar een leuk product onder de inzendingen.

Het is een emotionele stap, om een huisdier te laten vereeuwigen op doek. Dat men mij hiermee vertrouwt is hartverwarmend.
De tel ben ik kwijt geraakt, maar afgelopen 20 jaar heb ik meer dan 2000 portretten mogen maken. Daar ben ik zo dankbaar voor! Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een portret: Lees hier meer informatie over het bestellen & alle mogelijkheden.

Enjoy!

 

0

Je winkelwagen