Kunst kopen tijdens Corona (covid-19) DAT KAN!


Loading

Kunst kopen tijdens Corona (covid-19) DAT KAN!

Koop direct vanuit het atelier van kunstenaar Marjolein Kruijt

Kunst kopen tijdens Corona, dat kan! Kunstenares Marjolein Kruijt exposeert vanuit haar atelier in online-exposities. Bekijk haar werk m.b.v. video bellen. De rijksoverheid heeft galeries en musea gesloten, maar de kunst ateliers blijven uiteraard actief en bedrijf. Ook voor bezoek op afspraak, met de juiste zorg. Wat maakt het uniek? Een kijkje in het atelier is bijzonder en exclusief, de kunstenares heeft méér werkstukken in het atelier dan tijdens galerie exposities en méér dan de website laat zien.

Hoe werkt het?

 1. Maak een afspraak om te video-bellen. Vermeld daarbij een evt. voorkeur voor onderwerp en techniek. P.e. ‘vogels in olieverf en pastel’. En 1 à 2 voorkeuren qua dag en tijd. Dan antwoordt Marjolein binnen 24 uur met een definitieve tijds- en bel afspraak en wordt het atelier voorbereid. Bekijk in het portfolio tevens vooraf de prijzen. Tijdens het videobellen worden er méér schilderijen getoond dan de website laat zien. Tevens kun je Marjolein vragen stellen over haar inspiratie achter de werkstukken. Een grote meerwaarde.
 2. Het werkstuk kan wereldwijd verzekerd verzonden worden. Betalingen kunnen eenvoudig online via ideal, paypal of overboeking plaatsvinden.
 3. Afhalen is ook mogelijk, met inachtneming van de RIVM regels.

-OF-

 1. Atelier bezoek is ook mogelijk; één tot max. twee personen per bezoek. Er kan voldoende afstand gehouden worden (plus mondkapje). Het atelier wordt voor- en na bezoek grondig gereinigd.
 2. Maak hiervoor een afspraak. Bezoek kan evt. ook in de avonduren. Vooraf kan een thema aangegeven worden, zodat die werkstukken naar voren worden gebracht en klaargezet.

Wat is er te koop?

Het atelier van Marjolein Kruijt is gevuld met:

 1. meer dan 150 schilderijen en tekeningen in olieverf, pastel, aquarel in de onderwerpen ‘wilde dieren’, ‘vogels’, ‘huisdieren’, ‘mystieke bomen’ en ‘spirituele dieren (orakel schilderijen)’. Het merendeel is al ingelijst, klaar om opgehangen te worden. Er is méér aanwezig dan de website toont.
 2. Originele tekeningen en illustraties. Veel hiervan staan nog niet op de website.
 3. Reproductie Art prints van de ‘orakel dieren schilderijen’.
 4. Kaarten met enveloppen, kalenders en boekenleggers. Bijv.
 5. Kunstboeken
 6. Portret opdrachten: miniaturen en schilderijen
 7. Grote krachtdier-schilderijen uit haar eigen collectie (niet te koop)

Wees welkom!

 

0

Je winkelwagen