FEEST! 20 jaar in het vak | gratis print + boekenlegger!


Loading

FEEST! 20 jaar in het vak | gratis print + boekenlegger!

Aug 2017 ~ Het tweede deel van het jaar 2017 is nu feestelijk! Sinds 1997 ben ik zakelijk professioneel zelfstandig kunstenaar. Dat vraagt om een feestje en dit deel ik graag met jou! Ontzettend veel dank voor alle waardering, volgen op social media, de mooie opdrachten geven & kunst aankopen!
Dit vak-eikpunt was even puzzelen….was dit toen ik als 16 jarige al veel schilderijen verkocht tijdens mijn studie… of KVK-nr. aanvroeg? Ik koos het afstuderen van mijn kunstopleiding in 1997. Ik verkocht tijdens mijn studie al geregeld en had vaak dierportret opdrachten, mijn online portfolio werd geboren en TV optredens. De vloed aan opdrachten en exposities kon ik toen amper meer aan, met wachttijden van 2 jaar. In 1999 kwam mijn ‘zaak’ officieel op papier terecht. Om dit te vieren kun je komende maanden leuke acties verwachten! En natuurlijk een korte terugblik op mijn carrière.

Word lid van mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte worden gebracht van speciale acties en kortingen.

ACTIE 1
Zolang de voorraad strekt ontvang je een GRATIS A4-print van ‘wasbeer’ schilderij door Marjolein Kruijt bij alle bestellingen boven de 10 euro in de webshop. (zolang de voorraad strekt)

ACTIE 2
Ontvang ook GRATIS 1 boekenlegger papegaaiduiker/teckel bij je bestelling in de webshop

ACTIE 3
Ontvang een code voor 10% korting geldig t/m 1 oktober 2017. Vul de code “HOERA-20jaar” in tijdens het afrekenen of het bestelling van een origineel schilderij.*
*deze korting en acties zijn alleen geldig bij aankopen bij Marjolein en haar webshop. Uiteraard niet bij andere verkooppunten, zoals winkel/galerie/expositie.

Wil je een terugblik werpen op mijn loopbaan? Lees | zie hier mijn:
biografieprojecten publicatiestvarchief lithografieën afstudeer muziekschilderijenmuurschilderingen

Boekenlegger 2017 papegaaiduiker en teckel - Marjolein Kruijt

GRATIS boekenlegger bij elke webshop bestelling!
Wil je hem in een setje van 3 kopen? Dat kan hier.