Geen Marjolein Kruijt Natuur Agenda 2018


Loading

Geen Marjolein Kruijt Natuur Agenda 2018

Bericht voor alle “Marjolein Kruijt Natuur agenda” liefhebbers en ‘fans’: dit najaar zal er geen agenda 2018 met schilderijen van mij verschijnen. Ondanks de steeds blijvende vraag in NL en België én groei in de verkoopcijfers van mijn agenda, heb ik toch besloten te stoppen. Begin zomer 2016 heb ik deze lastige beslissing genomen. Stoppen op de piek van succes en met de release van een jubileumboek en een splinternieuwe Engelse boekvertaling is niet niks. De agenda was intussen al in twee landen verkrijgbaar en de uitgever wilde graag doorgaan. De uiteindelijke doorslag gaf mijn jonge gezin, waar ik meer tijd voor vrij wil maken. Al bijna 2 decennia werk ik bijna zeven dagen per week overdag en vaak ‘s avonds, tot middernacht om alle exposities, publicaties, opdrachten, en kunstprojecten tegelijk op kwaliteit te houden. Nu heb ik wat meer quality time voor mijn gezin.

Een van de prachtige mijlpalen afgelopen jaren zijn zes edities Natuur Agenda en de 2 verschenen boeken. Alleen al in de agenda’s zijn er ca. 336 schilderijen en 300 illustraties van mijn hand gepubliceerd geweest! Ik ben dankbaar dat dit mogelijk is geweest. Dank voor alle lovende reacties elk jaar!
Klik hier om uit m’n eigen archief nog agenda’s uit 2012 t/m 2017 te kopen.

Stilzitten? Nee hoor!:
Hou m’n site in de gaten voor previews van m’n nieuwe dieren schilderwerk. En…..er zullen zeker nog nieuwe publicaties komen, in bijv. magazines en limited edition uitgaven. De dierportretten in opdracht lopen uiteraard ook gewoon door. Ook werk ik momenteel aan een vrije serie symbolische grote schilderijen die ik nu op eigen tempo kan laten ontwikkelen. Een leuk weetje: 2017 is mijn jubileumjaar, ik zit dan officieel 20 jaar in het kunstenaars ondernemerschap. In wezen zelfs iets langer.

EXCLUSIEF AANBOD – webshop
Ik ben nogmaals door het archief gegaan, en heb besloten als ‘afsluiter’ nog een aantal agenda’s uit 2012-2017 ter beschikking te stellen voor de verkoop. Voor degenen die voorgaande exemplaren willen, het zijn unica! OP=OP. Ga naar m’n webshop om het aanbod te zien. JA! Ik wil nog agenda’s 2012-2017 KOPEN!

Blijf op de hoogte van NIEUWE publicaties! MAILINGLIST

TEVENS VERKRIJGBAAR: