Op de Cover van Artists & Illustrators


Loading

Op de Cover van Artists & Illustrators

Wat een eer, mijn Beagle in pastel is te zien op de cover van het Engels meest bekende kunstmagazine ‘Artists&Illustrators’ (januari 2017 editie). Er is ook een ‘Question & Answer’ artikel van mij te lezen, waarin ik de meest gestelde vragen beantwoord over het schilderen van dieren in pastel en olieverf. Mijn nieuwe Engelstalige boek ‘Drawing & Painting animals with expression’ (vertaling van mijn Nederlandse boek deel 1) wordt hierin ook genoemd. Je kunt hier een magazine exemplaar bestellen (ook als digitale versie).
Lees hier meer over het magazine Artists & Illustrators in het algemeen.

Het origineel van mijn Beagle in pastel (zie hieronder) is op dit moment van schrijven nog verkrijgbaar / te koop.

Terug naar blog…

Interesse in het kopen van dit werkstuk? Klik op de afbeelding voor de prijs en formaat. Contact.

0

Je winkelwagen